Drama Queen Mascara från svenska Palina

Drama Queen Mascara från Palina

Idag har Palinas Drama Queen mascara fått förgylla mina fransar, den har tagit jobbet på största allvar och skött sig med bravur.

Lätt att applicera med den sköna borsten som är ganska mjuk. Resultatet blev kolsvarta långa fransar. Jag fick riktigt bra volym med bara ett lager mascara, se den lilla bilden här ovan.

Den har hållt sig på fransarna hela dagen utan att lämna spår under ögonen. Jag provade t.o.m att ta en liten tupplur på rygg i soffan och endast några fåtal korn hade letat sig ner under ögonen, borstade bara bort dem lite lätt.

Så här säger Palina om mascaran

  • Dramatisk volym
  • Gör fransarna vackert formade/böjda
  • Intensiv svärta med glans
  • Separerar fransarna

Maximal volym och glans från rot till topp samtidigt som fransarna böjs efter sin naturliga form – det är Drama Queen Mascara. Maxiborsten omsluter på ett effektivt sätt fransarna och fördelar mascaran helt utan klumpar. Den krämiga, lättviktiga formulan tynger inte ner, utan lämnar fransarna mjuka och smidiga. Innehåller stärkande och skyddande ceramider.

Kommer jag att köpa den här mascaran i framtiden? Ja

Betyg av 5 möjliga  

Inköpsställen: Palina.se, återförsäljare

Pris: 235kr i Palina´s webbshop

Fakta om kosmetikamärket palina
Palina grundades av Lina Ivarsson som har arbetat som makeup artist i 13 år. Lina började se sig om efter ett hudvänligare alternativ än de sminkmärken hon tidigare kommit i kontakt med och startade då Palina.

All makeup från Palina är skonsam för huden. Det innebär att produkterna är fria från mineraloljor, alkohol, tilltäppande och irriterande ingredienser. Palinas makeup låter huden andas och de har fokus på hög kvalitet, brett utbud och hudhälsa.

Kram från Tess

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s