Nya ACO Lift & Fill 40+ Anti Age – recension

Idag ska ACO´s nya serier släppas till försäljning och jag har redan fått testa produkter ut ACO Lift & Fill 40+ under två veckor och det finns mycket jag gillar.

ACO Anti-Age serie 2015

Förpackning

Jag blev stormförtjust i burkarna av mörkbrunt glas. Påminner om gammla apotekarflaskor. Locken har olika färger för dag och natt kräm vilket är ett stort plus för mig som är så trött på morgonen att läsa text på burkar är helt uteslutet. Flaskan med rengöringsmjölk är ganska platt så den tar inte mycket plats på handfatet.

Konsistens

Både dag och nattkrämen känns sval och skön. Dagkrämen försvinner snabbt in i huden utan att kladda. De första kvällarna när jag la på nattkrämen kände jag en tydlig uppstramande känsla i huden som gick över efter några minuter. Jag har produkterna för torr hud och de är lätta i konsistensen inte tjocka och kletiga som annars brukar vara fallet just vid produkter för torr hud. Jag brukar inte använda rengöringsmjölk av den här typen men kan ändå säga att den passar utmärkt för känslig hy.

Vad säger ACO om sina produkter

När huden förändras över tiden behöver den lite extra omsorg. Därför har ACO´s Anti Age-serie effektiva produkter med ingredienser som ger verkligt synbara resultat. Huden får förbättrad fuktbalans med ökad lyster och elasticitet.

Vid 40 års ålder blir ofta fina linjer i huden djupare och rynkor uppstår. Huden blir torrare och kan börja förlora sin fasthet och lyster, samtidigt som hudtonen blir mer ojämn. En välmående hud behöver alltid återfuktning; vinter och sommar, dag som natt. Serien är utvecklad för att effektivt reducera synliga ålderstecken som rynkor och förlorad volym. Produkterna verkar intensivt återfuktande och lyfter under dagen samt återställer hudens spänst och fyller ut rynkor under natten.

Vad Tess tycker om ACO Lift & Fill 40+

Den här serien är enligt mig en ”Daily care anti age” och inte ”Aktiv hudvård”. Med det i åtanken ger jag natt och dagkrämen full pott. Då jag inte brukar använda den här typen av rengöringsmjölk vill jag inte betygsätta den men kan ändå rekommendera den till dig som söker en mild rengöring som inte lämnar huden torr och stram. Den är milt parfymerad och jag tror den passar bra till ganska så känslig hy.

Kommer jag att köpa ACO Lift & Fill i framtiden? Ja, när jag vill låta min hud vila från starkare produkter

Betyg av 5 möjliga  En bra serie för mild anti age hudvård

Inköpsställen: Apotek  mm

Pris
ACO Cleansing Milk – 99kr

ACO Lifting Day Cream – 219kr

ACO Filling Night Cream – 229kr

hjarta

Kram från Tess

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s