L300 Bright & Firm mot pigmentfläckar

Under de kommande 8 veckorna kommer jag endast använda mig av L300 Bright & Firm dagkräm och nattkrämen i min hudvårdsrutin. Inga serum eller ansiktsmasker. Det här testet med avslutande recension kommer att bli klart, tydligt och rättvisande.

L300 Bright & Firm är en hudvårdsserie som ska minska och förebygga hyperpigmentering. Den ska också reducera rynkor och förbättra hudens elasticitet.

L300 Bright & Firm hudvårdsserie mot pigmentfläckar

L300 Bright & Firm Day Cream innehåller aktiva tetrapeptider som synligt minskar pigmentfläckar och förebygger hyperpigmentering. Dagkrämen förbättrar även hudens elasticitet och barriärfunkrion och ökar hudens naturliga återfuktning. Innahåller UVA och UVB skydd.

L300 Bright & Firm Night Cream är en vårdande nattkräm som innehåller en hög koncentration av aktiva tetrapeptider. Tetrapeptiderna samverkar under natten med antioxidanter och ceramider för att ge huden näring, jämnare hudton och ökad elasticitet.

Det jag förväntar mig efter de här 8 veckorna är att mina pigmentfläckar har blivit mindre tydliga. När det gäller att reducera rynkor så…. Botox is your friend. 🙂

Om några dagar lägger jag upp ett ”första intryck” inlägg och sedan berättar jag hur det går efter 4 veckor och efter 8 veckor kommer min recension. Jag kommer även att ta bilder på min hud under den här tiden så vi tydligt kan se vad det ger för resultat.

Vill du redan nu köpa produkterna kan du göra det på t.e.x Apoteket, Apotek Hjärtat mm. Priset ligger på runt 179 kr styck.

hjarta

Kram från Tess

#smartson  # L300  #BrightFirm

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s