Gilda Cosmetics Cleansing Water – recension

Hoppas att allt är bra med dig. Här är allt toppen och jag är speciellt glad att äntligen kunna lämna min recension av den smått fantastiska produkten ”Gilda Cosmetics Organic Micellar Cleansing Water”.

I runt 6 veckor har jag använt enbart Gilda produkter i min hudvårdsrutin (läs om kvällsfusket här nere) och jag kan säga att jag är väldigt, väldigt nöjd med kvalitén. Så pass nöjd att jag inte tänker klumpa ihop samtliga produkter i ett inlägg utan det blir 5 separata recensioner.

Produkt
Gilda Organic Micellar Cleansing Water, 200ml
ca 225kr på salonger samt i  Gildas webbshopGilda Cosmetic Organic Micellar Cleansing Water - recension

Ett rengöringsvatten som ansträngningslöst rengör huden från makeup och orenheter, samtidigt som det förbättrar hudens fukthalt. Fungerar utmärkt på vattenfast makeup och passar alla hudtyper, även känslig och reaktiv hud. Fungerar även som ditt ansiktsvatten. Formulerad med ekologiska växtextrakt som skonsamt rengör, fräschar upp, återfuktar och lugnar huden. Parabenfri.

Jag trodde det här skulle vara en onödig produkt just eftersom den heter ”water” men jag absolut älskar den. På morgonen när jag är trött och svullen runt ögonen fuktar jag två bomullsrondeller med Gilda Cleansing Water och låter de ligga på ögonlocken i 1 minut. Sedan sveper jag rondellerna över hela ansiktet. Resultatet känns uppiggande och fräscht.

Att ta bort makeup på kvällen med Gildas Cleansing Water fungerar jättebra men jag har svårt att bryta vanan med en löddrande rengörings produkt så istället använder jag då Cleansing Water som ett ansiktsvatten vilket omedelbart lugnar min hud som brukar vara känslig efter makeup.

Efter ca 6 veckor har jag halva produkten kvar i flaskan så den räcker alltså riktigt länge. 225 kronor för en produkt som kan användas både som makeup-remover, rengöring och ansiktsvatten i minst 2 månader tycker jag är mycket prisvärt.

Kommer jag att köpa Gilda Cosmetics Organic Micellar Cleansing Water i framtiden? Utan tvekan, ja

Betyg av 5 möjliga   En mångsidig produkt som även räcker länge och är prisvärd

Inköpsställen: salonger, Gildas webbshop

Pris: ca 225kr

Lär dig mer
Om du vill veta mer om just micellar water produkter kan du läsa mitt inlägg:
Vad betyder Micellar Water – lär dig här

hjarta

Kram från Tess

Annonser

5 reaktioner på ”Gilda Cosmetics Cleansing Water – recension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s