Nu kan du få fylligare ögonbryn med ögonbrynsförlängning, ögonbrynsutfyllnad

Många är det som drömmer om fylligare ögonbryn och många är det som blivit besvikna efter att ha tatuerat sina bryn.

Ögonbrynsförlängning eller ögonbrynsutfyllnad som det också kallas är så hett att det glöder, speciellt utomlands men det kommer med stormsteg till vårt lilla land också.

Lash Perfect finns i ca 40 länder och kallar sig ett av världens största fransförlängningsföretag. De håller utbildningar för frans-,  brynstylister och säljer produkter för ögonfransar och ögonbryn.
Metoden för att med hjälp av hårstrån fylla ut brynen kallar de för ”Brow Perfect”.

Fylligare ögonbryn med ögonbrynsförlängning, ögonbrynsutfyllnad från Lash Perfect

Jag kontaktade Dagny på Lash Perfect för att få lära mig lite mer.

Med tanke på att vi hittills har fått hålla oss till godo med infärgning och tatuering för att få ”permanent” fylligare ögonbryn, frågade jag Dagny vad fördelen med ögonbrynsutfyllnad med Brow Perfect framför tatuering är.

Dagny förklarar:
-Ögonbrynsförlängning eller utfyllnad som jag kallar det då man inte ”förlänger” brynstråna, ger ett naturligt resultat. Man får alltså hårstrån applicerade på huden eller på befintliga fjun.
En tatuering ger ett platt resultat som kan se naturligt ut på långt håll, men nära så ser det ut som ”målade streck”. Brow Perfect är svårt att se att det är fejk.”

Fylligare ögonbryn med ögonbrynsförlängning, ögonbrynsutfyllnad från Lash Perfect

Påverkar en sådan här behandling de befintliga ögonbrynshåren?
Vid vissa extension metoder på huvudet kan de egna håret lossna då det blir för tungt för hårrötterna, kan det samma hända vid ögonbrynsutfyllnad?

Ett ögonbrynsstrå har en växtcykel på ca 4 veckor och ett hudvudhår ca 7 år, det är svårt att sätta på ”för tungt” på brynet så att det skadas, eftersom växtcykeln är så snabb så kommer det snabbt ett nytt friskt hårstrå. Om terapeuten gör rätt så skadas det inte.

Fylligare ögonbryn med ögonbrynsförlängning, ögonbrynsutfyllnad från Lash Perfect

Om man har en väldigt känslig hud som lätt reagerar på främmande ämnen, finns det risk för allergiska reaktioner och är limmet säkert?

Jag har inte träffat på någon som har reagerat på limmen då de är så milda, däremot har jag haft en elev som i sin tur fick en kund som reagerade på rengöringstvätten inför behandlingen, den innehåller rosvatten och det var det hon reagerade på. Är man medveten att man inte tål det kan man ta en annan rengöring. Vill man vara säker på att man tål limmen så kan man göra ett lapptest 24-48 timmar innan.

-Limmen är testade och godkända enligt EU´s alla krav , väldigt milda, inte lika starka som till ögonfransförlängningar, dock går limmet att användas vid ögonfransförlängningar för de som är väldigt känsliga.

Dagny berättar också att de hårstrån som används vid en Brow Perfect behandling är gjorda av syntet.

Fylligare ögonbryn med ögonbrynsförlängning, ögonbrynsutfyllnad från Lash Perfect

Om man inte vill göra en ytterligare ”utfyllnad”, kan man bara låta stråna lossna av sig själv eller kommer det se konstigt ut innan alla är borta?

Eftersom det är svårt att se vika strån som är klientens egna och de påklistrade ser det inte konstigt ut när de börjar försvinna naturligt.

Kan jag vara säker på att salongerna som utför ögonbrynsförlängning använder de rätta produkterna och inte köper in billigt från tvivelaktiga försäljare via ebay och liknande?

-Det kan du tyvärr inte alltid vara säker på, så fort en salong är väldigt billig så ska man öppna ögonen.

-Mitt märke som jag jobbar med heter Lash Perfect och det är de som har utvecklat denna teknik och valde att kalla den Brow Perfect.

-Alla produkterna är utvecklade och tillverkade av Lash Perfect som har sitt huvudkontor i England. De är numer störst i världen som fransföretag och finns i ca 40 länder fördelade på alla kontinenter ( Ja, till och med i Afrika 🙂 )

– Jag har utbildat ca 150 stycken under de 2 år som jag jobbat med just Brow Perfect och en av dessa elever (som jag vet om) har startat egna utbildningar i detta och köper in produkter från Asien.

Om man vill vara säker på att en salong använder er metod, är det då ”Brow Perfect” man skall fråga efter?

-Ja, du kan fråga efter Brow Perfect, men för att vara riktigt säker så be att få kolla på förpackningarna, det är inget konstigt att man visar intresse av detta
Du kan säga att du vill se färgen på stråna för att bestämma och jämföra med dina egna. När det gäller limmet kan du säga att du vill vara säker på att det är Brow Perfect för att du är känslig och inte vill få en reaktion.

Fylligare ögonbryn med ögonbrynsförlängning, ögonbrynsutfyllnad från Lash Perfect

På sin hemsida beskriver man Brow Perfect så här:

Brow Perfect skapar volym och fyller i där övernitisk plockning  resulterat i tomrum genom att fästa enskilda ögonbryns förlängningar på området på ett liknande sätt som individuella fransförlängningar.
De finns i olika färger och längder för att passa alla hårtyper, terapeuten kan skapa den stil och form du alltid har velat ha genom att fästa förlängningar på befintliga fjun, hår eller direkt på huden.
Brynförlängningen kan hålla upp till 3 veckor beroende på kundens hudtyp, hur hon sköte brynen och hur mycket make up som används. De kan fyllas på, på samma sätt som ögonfransförlängningar. De individuella syntetiska brynstråna varierar från 4mm - 7mm i längd och fästs med ett transparent lim som är vattenavvisande, flexibelt och bekvämt.

Om du vill gå till en salong som utför Brow Perfect behandlingar kan du söka efter din stad på Lash Perfects hemsida.

Om du har ytterligare frågor kan du kontakta mig via mail ungstark40pluss@gmail.com

Lär dig mer
För att få veta mer om ögonbrynsutfyllnad och titta på en video kan du öppna mitt inlägg:
Fylligare ögonbryn med ögonbryns extensions

Alla bilder i detta inlägg kommer från Lash Perfects hemsida samt facebook.

hjarta

Kram från Tess

 

 

 

Annonser

5 reaktioner på ”Nu kan du få fylligare ögonbryn med ögonbrynsförlängning, ögonbrynsutfyllnad

 1. Wow vad häftigt, jag har funderat så mycket på detta sen jag såg det på Instagram för några veckor sedan. Verkligen fint resultat!

  Gilla

  1. Ja vist är det snyggt. Jag trodde inte att jag ”behövde” fylla ut mina bryn men när jag tittar på resultaten med Brow Perfect så vill jag absolut prova. Ögonbryn kan ju inte bli FÖR snygga. 🙂 Vem vet, det kanske går att rätta till lite av min ”sné & vindhet” i ansiktet. 😀

   Jag ska försöka hitta en lucka i almanackan så jag kan gå och prova. Kommer självklart blogga om hela processen. Kram från Tess

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s