Botox mot mina sura mungipor

Idag fick jag lite Botox mot mina sura mungipor. Det tar nog ca 2 veckor innan vi kan se några resultat. Det här blir ingen stor förändring utan väldigt, väldigt lite men det kan räcka för att se lite gladare ut i avslappnat läge. Återkommer med bilder framöver.

Nålsticken fick jag där jag ritat små smilys. Gick väldigt fort och kändes inte så mycket.

Min senaste behandling mot rynkorna i pannan och runt ögonen börjar visa resultat men vänta någon vecka till så ska du få se hur fint det blir.

Nu är det förresten inte många dagar kvar till jag fyller 45 år. Jag börjar bli en stor flicka. 🙂

selfie_161207

hjarta

Kram från Tess

Annonser

6 reaktioner på ”Botox mot mina sura mungipor

 1. Hej, En fråga. Jag fick botox i pannan och argrynkan för 3 dagar sedan. Och nu kan jag inte röra en muskel i pannan om så livet hängde på det. Ändå sa jag till honom att jag inte ville förlora precis all mimik. Jag känner som en tegelsten ligger i pannan på mig, och ångrar nu att jag gjorde detta. Jag kom dit och ville ta bort argrynkan men han babblade på så jag tog pannan med, för det var såååå mkt bättre sa han och talade om olika muskler mm mm. Hur länge brukar effekten sitta kvar hos dig? Finns det något man kan göra för att minska effekten av botox när man väl har sprutat in det?

  1. Hejsan,
   3 dagar är väldigt kort tid för att få en sådan stark effekt av Botox, ofta smyger ju sig effekten på under en vecka. Jag tycker det låter som att han har agerat extremt oprofessionellt då han inte lyssnat på dina önskemål samt okunnig om hur stor mängd Botox han skall injicera. Jag tycker även att det låter som att han inte vet hur alla muskler i ansiktet fungerar och samspelar med varandra. Jag rekommenderar dig att aldrig mer gå till den kliniken.

   Nu till lite godare nyheter ♥; tegelstenseffekten som du upplever brukar släppa ganska så fort. När det kommer till den förlorade mimiken är det tyvärr bara att vänta ut effekten men förhoppningsvis behöver du inte vänta allt för många veckor. Botoxeffekten släpper ju inte pang bom utan den försvinner gradvis.
   Det är absolut ingen total katastrof som du måste stå ut med i flera månader utan rörligheten i pannan kommer sakta att komma tillbaka, jag skulle tippa på att du märker skillnad om 3-4 veckor på mimiken och 1,5-2 veckor för tegelstenseffekten.

   Hur jättegärna av dig om du har fler frågor.
   Kram från Tess

   1. Tack snälla för svar.. Ja, det var oerhört dåligt att han inte lyssnade på mig men ännu sämre att jag inte stod på mig och gjorde bara det jag hade bestämt innan.
    Ingen annan ska ju bestämma liksom..

    Har skrivit till honom nu och får se vad han svarar. Det konstiga är att han alltså jobbat på stora sjukhus mm, så han borde ju vara bra kan man tycka.

    Tack snälla för svaret, jag återkommer säkert..

    Tror aldrig jag vågar göra om detta, men hoppas bara att jag blir av med detta snabbt. Eller, så snabbt som går.
    Har gjort det en gång tidigare men då tog den plastikkirurgen, bara precis argrynkan och pyttelite över så jag kände aldrig att jag blev sånhär.

    Tack igen!
    Kram! Tulo

   2. Om han övertalade dig att göra mer än du planerat från början tycker jag faktiskt att skulden ligger på honom och inte dig.
    Tyvärr är det så ibland att bara för att någon är läkare innebär det inte att hen är bra på att injicera Botox.
    Det krävs ju att man har ”det rätta handlaget”, att man fortsätter att gå på kurser etc för att hela tiden hålla sig uppdaterad och utbildad.

    Jag förstår om du känner dig avskräckt efter den här upplevelsen men kanske kan vi tillsammans hitta en riktigt bra klinik, i den staden där du bor, som du kan lita på och som kan göra så att du känner dig säker och trygg att i framtiden prova en ny behandling.

    Det skulle vara intressant och höra vad han svarar på ditt mail.
    Massor av kramar Tulo från Tess

 2. Hej.
  Fick du nåt resultat av att lägga Botox mot sura mungipor? Har hittills bara lagt fillers i mina sura mungipor men sugen på att testa Botox.
  Mvh
  En annan 45 årig ung tjej

  1. Första gången jag fick Botox för att lyfta upp mungiporna blev det jättebra. Tyvärr fick jag inte lika bra resultat denna gång då mungiporna är mycket mer neddragna än förra gången. Vill ej spruta in mer Botox just runt munnen så jag tänker skaffa fillers där istället.

   Just när det gäller mungiporna tror jag att du får ett resultat som håller längre om du använder dig av fillers. Botox går ju ”ur kroppen” relativt fort och musklerna som drar ner mungiporna kan vara väldigt starka som i mitt fall. Sedan går det ju såklart att kombinera Botox och någon filler men ska man tänka ekonomiskt och bra hållbarhet så säger jag fillers. Kram från Tess

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s